Внос и Дистрибуция на едрогабаритна земеделска техника от марките Versatile и Solis

Тракторите с марка Solis – сред топ брандовете в компактния сегмент
Тракторите с марка Solis – сред топ брандовете в компактния сегмент

 

На наскоро приключилото в Хановер, Германия изложение Агритехника 2019, своята продукция представи най-големият индийски производител на трактори. Марката Solis са добре познати не само в Европа, но по света.

На Агритехника 2019 бяха представени нови модели трактори с марката Solis


Нов модел е С35 с 3-цилиндров двигател, Стейдж 5 с мощност 48 к.с., с пневматично окачване на седалката, здрава навесна система, това е маневрен и компактен трактор за всякакви дейности в градината или на полето.

 Друга интересна машина е моделът S 26 с 3-цилиндров двигател с мощност 26 к.с., с механична трансмисия, компактен модел, с радиус на завиване само 2,1 м.

 Гаурав Саксена, президент и изпълнителен директор-Международен бизнес в International Tractors Limited сподели:


-        Имаме силни позиции в повече от 120 страни. В много от тях държим лидерски позиции. Ние сме сред топ шестте бранда в компактния сегмент в Европа. Основният ни завод е в Индия. Имаме и отделни производствени линии  в Африка, Бразилия, Турция, планираме да имаме присъствие и в Китай. Около 5 хиляди души работят за компанията. Произвеждаме около 300 хил. трактора годишно.

 

-        Нашите трактори са от 20 до 120 к.с., много са лесни за работа, имат добра цена, това са здрави машини, чиито двигатели отговарят на последните европейски регулации за вредни емисии. В нашия завод в Индия произвеждаме двигателите и трансмисиите на тракторите. 


Имаме конкурентни продукти, които отговарят на изискванията на пазара в България и в Източна Европа. Официален представител на тракторите Солис за България е фирма Агро Скай.

google-site-verification=BK1lrCiHK89KIW6EIa9i7BKWwLkoMpZYNWEfuIeXvO0